A családi kirándulások a legjobbak

Balatoni gyerek vagyok, élek-halok a Balatonért, a Balaton-felvidékért. Nemcsak úszni, fürödni, de kirándulni is szeretek a környéken, és a lelkesedésemben szerencsére a családom is osztozik.

Már lassan tíz éve annak, hogy a békés balatoni gyerekkorból a fővárosba költöztünk. Ennek ellenére igyekszünk a lehető legtöbb időt a szülői házban tölteni a magyar tengernél, főként hétvégente. És minden évszakban!

Amikor a Balaton felé vesszük az utat, akkor nem mindig kizárólag haza megyünk, hanem gyakran a környékbeli kedvenc helyeinket látogatjuk meg újra és újra. Az egyik ilyen hely, Kehidakustány rendkívül közel is van nekünk.

Mivel mindig autóval utazunk ezekre a hétvégi kirándulásokra, ezért nekünk elengedhetetlen, hogy az autónkkal mindig minden rendben legyen. Itt nem csak a műszaki részét értem az autónak, hanem a gumiabroncsokat is. Ezeket igyekszünk gyakran ellenőrizni, a guminyomást éppúgy, mint a profilmélységet.

Mindig ugyanonnan vásárolunk gumiabroncsokat, a https://gumidiszkont.hu/-ról. Ez az oldal nagyon kompakt, nagyon szeretjük, teljesen kiszolgálja az igényeinket Mind a téli, mind a nyári gumiabroncs kínálat hihetetlen széles. Könnyű kiválasztani a megfelelőt az autónkra, de ha valami problémánk van, akkor az ügyfélszolgálatot is nyugodtan lehet hívni. Higyjétek el nekem, szuper kedves kollégáik vannak, akiknek nem lehet hülye kérdést feltenni! Azért vannak, hogy segítsenek.

Tegye fel a kezét, ki kapott kedvet egy kis hétvégi kocsikázáshoz? Aztán csak óvatosan! Találkozzunk az utakon!