A nyaralásom alatt tört rám a vállalkozói szellem – TopCegalapitas

Éppen a szokásos éves nyaralásomat töltöttem a Balaton partján, amikor megfogalmazódott bennem egy gondolat. Mi lenne, ha én nem csak évente egyszer járnék le ide? Vagy mi lenne, ha mondjuk lenne itt egy házam? Ha pont innen dolgoznék? Ilyesmi gondolatok kavarogtak bennem és eldöntöttem, hogy végleg megelégeltem az eddigi életstílusomat. Szeretnék váltani. Szeretnék többet és jobbat. Így hát eldöntöttem, hogy vállalkozó leszek és megteremtem magamnak mindazt, amire vágyok. El is kezdtem nézelődni a keresőben, hogy mire lesz szükségem ahhoz, hogy cégem lehessen. Sejtettem, hogy nem lesz egy séta galopp, viszont nagyon aggódtam amiatt, hogy nincs a saját nevemen lévő ingatlanom. Ekkor leltem rá a TopCegalapitas oldalra, ahol szerencsére minden kérdésemre választ kaptam, méghozzá egy helyen. Azonnal el is nyerték a szimpátiámat és még nem is láttam ekkor a nagyon szuper csomagajánlataikat. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem azt, hogy náluk, azaz az ő segítségükkel szeretnék mindenképpen céget alapítani. Na de hogyan is zajlott ez?

A cégalapítás menete a TopCegalapitas-sal

Elsőként természetesen a kiválasztott könyvelőmmel kellett konzultálnom, így a nyaralásomat követően Ő volt az első ember, akit felkerestem. Megmutattam neki is ezt a szuper oldalt, hogy hol informálódtam és milyen ajánlatokat adnak a kezdő vállalkozók számára. Hevesen bólogatott ő is, azt mondta, hogy mindenképpen ajánlja őket, hiszen kedvező konstrukciókat biztosítanak. Így hát nem is volt kérdés, hogy a részletek egyeztetését követően időpontot foglaltam hozzájuk.

Azonban milyen részleteket is kellett egyeztetnünk? Hát ki kellett agyalni azt, hogy mi legyen a cégforma, illetve ki legyen a vezető tisztségviselő, illetve a tulajdonos. Fontos volt tisztában lennünk a főbb szabályokkal és kritériumokkal, melyekről én már előzetesen tájékozódtam a TopCegalapitas oldalnak köszönhetően. Semmi meglepetés nem ért engem a könyvelőnél, hiszen még a blogfelületükön található anyagból is felkészültem, mindent átbújtam, hogy gördülékeny lehessen a munka és a megbeszélés. Elvégre a könyvelőknek mindig ezer dolguk van, én pedig nemsokára sikeres vállalkozó leszek, nekem sincs sok időm.

Gyors volt és pontos? Mik a tapasztalatok?

Csak pozitív dolgokat tudok róluk elmondani. A megbeszélés időpontjának egyeztetése alkalmával is nagyon rugalmasak voltak. Érdeklődtek és figyelmesen végighallgattak, majd meg tudtunk állapodni egy mindkettőnknek kiváló, méghozzá elég közeli időpontban. Ügyfélközpontúságból egészen biztosan jelesek, máris imádtam őket! A konzultáció és cégbejegyzés alkalmával is nagyon precízek és gyorsak voltak. Mindenről informáltak engem, semmilyen részletet nem hagytak ki és a szerződés megkötése is nagyon gördülékeny volt.

A második csomagajánlattal éltem egyébként, amiben benne van egy budapesti székhelyszolgáltatás is, így a cégalapítás számomra ingyenes volt. Ami még pláne, hogy ajándék plusz egy hónapot kaptam, tehát a megadott csomagárhoz nem fél év székhelyszolgáltatás tartozott, hanem 7 hónap. Teljesen el voltam halmozva a különböző minőségi szolgáltatásokkal és még a tetejébe ez is társult mindehhez. A székhelyen egyébként a bejegyzés szinte azonnal megtörténik, oda is adják az igazoló dokumentumokat és kihelyezik a cégtáblát. Innentől a cég hivatalosan oda a címre van bejelentve, a TopCegalapitas pedig gondoskodik a posta küldeményekről. Bármi, ami a cégemhez érkezik egészen biztosan átvételre kerül általuk és fénysebességgel el is küldik nekem elektronikus formában. Nagyon szeretem a gyors és hatékony intézkedéseket, így 100%-ban meg voltam és vagyok elégedve a TopCegalapitas-sal.

Bizonytalan vagy?

Nem tudod, hogy egy vállalkozás elindítása lenne-e a legjobb döntés a jelenlegi helyzetedben? Nem tudod mérlegelni a kockázatot vagy esetleg nem vagy tisztában a feltételekkel? Mindenképpen látogass el a TopCegalapitas oldalára, hiszen minden hasznos információt meg fogsz ott találni és ezek mind ingyen osztják meg velünk. Nem kérnek el a minőségi tudásért és nagy szakértelmükért plusz pénzt, hanem céljuk az, hogy minél teljes körűbb szolgáltatást nyújthassanak az ügyfelek számára. Nem tudok olyan momentumot mondani a kezdetektől, amikor nem voltam velük megelégedve. Az alapítás után még az utána lévő teendőkkel kapcsolatban is segítettek és az oldalukon fel is tüntetik a fontosabb dátumokat.

Meggyőztelek már, hogy tényleg ők jelentik a legjobb választást, ha céget szeretnél alapítani? Nekem mindenképpen beváltak és pár hónapja egy büszke cégtulajdonos vagyok. A számok egyre kedvezőbbek és remélem, hogy egy év múlva már kifejezetten pluszban leszek. Minden jel arra mutat, hogy ha nem vágtam volna bele mindebbe, akkor most nem lehetnék ennyire sikeres. Ezen felül pedig csakis nekik köszönhetem azt, hogy saját ingatlan nélkül is meg tudtam alapítani a cégemet. Tényleg csak a jót tudom róluk mondani, mindenképpen mentsd el őket az emlékezetedbe, ha a jövőben vállalkozni szeretnél!