Ami igazán fontos: a motorolaj minősége

Még általános iskolás koromban lett egy barátnőm, akivel azóta is nagyon jóban vagyunk, tartjuk a kapcsolatot és rendszeresen beszélünk. Neki van egy bátyja, Peti. Amíg kicsik voltunk folyton piszkált minket, de idővel vele is nagyon jó barátok lettünk. A legjobb közös témánk az autózás, és az autóval kapcsolatos egyéb tevékenységek. Ha valamiben nem vagyok biztos, mindig hozzá fordulok segítségért. Ő annyira óvja, és gyakorlatilag szeretgeti a saját autóját, mint szerintem senki. A barátaival év elején elutazott a hegyekbe kicsit feltöltődni és síelni, ehhez pedig egy nagyon szép hotelt választottak. Külföldi országot vettek célba, ami az autónak hosszú utat jelentet.

Teljesen véletlenül az utazás előtti időkben vált aktuálissá a motorolaj cseréje. Mivel Peti az autójának mindig mindenből a legjobbat adja, így most is a már jól bevált Castrol edge 5w30 típusú motorolajat vette bele. Ugye ez egy nagyon híres, világvezető márka, így természetesen már az első olajcserénél is ezt töltötte bele, ráadásul állítólag, ha ezt a motorolajat használja, akkor a motor teljesítménye is javul, illetve még jót is tesz neki.

Ő, ha bármire szüksége van, mindig egy bizonyos oldalról rendeli meg az autóhoz szükséges eszközöket és folyadékokat. Azt mondta azért, mert ők a legmegbízhatóbb cég, akiktől valaha rendelt, mindig időben házhoz szállítják, amit rendelt, és mindig azt kapja. Még sosem csalódott bennük. Amiért elkezdett tőlük rendelni, az elsődleges ok az volt, hogy teljeskörű garanciát adnak minden termékükre, akkor is, ha hiányzik belőle valamennyi. Vagyis, ha valaki kipróbál például egy motorolajat, de nem elégedett vele, úgy csak jelezni kell a vásárlástól számított 30 napon belül, és visszakapjuk a pénzünket. Ha pedig szükséges, akkor futárt is küldenek, hogy visszavegyék a terméket.

Az olajwebshop több üzlettel is rendelkezik Budapesten, de mondanom sem kell, mennyire örült Peti, amikor az újpesti bolt megnyitott. Ő Fóton lakik, így neki a többi három üzlet nagyon messze volt, hiszen Óbudán, Kelenföldön és Kőbányán van boltjuk, de az újpesti üzlet megnyitásával már neki is elérhető közelségben van.

Ez igazából csak azért fontos, mert ő tipikusan az a személy, akinek a szállítási költség (legyen az bármilyen kevés) el tudja venni a kedvét a rendeléstől. De ennél a cégnél lehetőség van személyes átvételre is: ha a kívánt terméket az üzletek egyikébe berendelik, akkor nincs szállítási díj. Ezen kívül pedig PickPack pontokra is rendelhetőek az áruk, ezek ugye benzinkutak szoktak lenni. Ennek pedig az az előnye, hogy nincs nyitvatartási idő, mert általában 0-24-ben átvehetőek a csomagok.

Ő jellemzően az üzletbe rendeli, mert hát mindig körül kell nézni, ki tudja, hogy min akad meg a szeme, vagy mire lesz hirtelen szüksége. Emiatt pedig rendszeresen valami plusz dologgal tér haza. Mert nem csak különféle folyadékokat és ápolóeszközöket árulnak, hanem más egyéb eszközöket is. Legutóbb például egy autótakarót vett náluk Peti, amit azóta is lelkesen használ. Ha pedig van valami akció, akkor természetesen arra azonnal le kell csapni. Így ismerkedett meg egyébként a már korábban is említett castrol edge 5w30 olajjal, ami ugye azóta is hű társa neki is, és az autójának is.

Azt mondta azért is szeret az olajwebshopnál vásárolni, mert az üzletekben is szakértők dolgoznak. Nincs az az érzése, hogy nem kap a kérdéseire teljes választ, és nem érzi azt sem, hogy neki több köze van a dolgokhoz, mint annak, aki a pult másik oldalán áll. Ami miatt szintén kiemelkedően jónak tartja őket, azok az árak. Pontosabban az ár-érték arány. Eddig csak híres, ismert márkák termékeivel találkozott mind az üzletben, mind pedig a webshopon, ami számára azt sugallja, hogy a vevői elégedettség valóban fontos.