Ha szállodai konyhát rendeznék be, én itt vásárolnék

Évente 1-2 alkalommal igyekszünk kiruccanni a férjemmel wellnesshétvégére, kicsit kikapcsolódni és kipihenni a hétköznapokban felgyülemlett stresszt. Legutóbb egy négycsillagos szállodában voltunk, kényelmes szobával, csodás wellness részleggel és persze finomabbnál finomabb ételekkel. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy hogyan képesek ezek a hatalmas szállodák konyhái ennyi embert egyszerre ellátni úgy, hogy minden időben, frissen, melegen és finoman kerüljön a vendégek elé. Szívesen betekintenék egyszer az ott folyó munkába. Így laikusként csak elképzeléseim vannak arról, hogy mi szükségeltetik egy ilyen konyha gördülékeny és hatékony működéséhez. Nem beszélve a hatalmas felelősségről, már csak abból is kiindulva, hogy élelmiszerekkel dolgoznak.

Persze gondolom alapvető a profi munkaerő alkalmazása, olyan konyhai gárda, melynek tagjai gyorsan, és pontosan pontosan dolgoznak, ismerve a konyhai eljárások minden csínját-bínját. Emellett elengedhetetlen az olyan professzionális, nagyteljesítményű berendezések használata is, melyekkel gyorsan és nagy mennyiségben állíthatóak elő az ínycsiklandozó fogások.

Ha vendéglátóipari egységet üzemeltetünk, az Rdealer Groupnál minden szükséges gépet és berendezést be tudunk szerezni. Az itt forgalmazott termékekkel mindenképpen megkönnyítjük a konyhai munkát és olyan ételeket-italokat szervírozhatunk vendégeinknek, melyek finomak és könnyedén visszacsábítják őket hozzánk. Ezzel végső soron mindenki jól jár. Ez a gondolat szerepel az rdealer.hu weboldalon üzemeltetett webáruház céginformációjánál is. Ők egy több, mint 20 éve működő családi vállalkozás, akik az évek során széleskörű tapasztalatot szereztek a kis- és nagykereskedelmi gépek, konyhai eszközök kereskedelmében és forgalmazásában. Főleg olasz gyártmányú termékeket forgalmaznak, több, mint 10 kategóriában.

Csomagolástechnika terén megtalálhatók náluk vákuumcsomagoló gépek, tasakok, tálcák, tálcazáró gépek. Az előkészítő gépek között vannak botmixerek, szeletelők, turmixok, aprítók, de kutterek és pucológépek is. A következő menüpont, a fagylaltgépek alatt megtalálhatunk minden fagyikészítéshez szükséges kelléket, fagyasztóvitrineket, fagyigépeket, kanálmosókat, de még jégkásagépeket is. A húsipari gépek között komoly, nagyteljesítményű berendezések sorakoznak, mint például darálók, csontfűrészek, kések, tárcsák.

A hűtésre-fagyasztásra használt eszközök között bármilyen élelmiszer, ital hidegen tartására találunk megfelelőt, mert bárhűtők, süteményes hűtők, feltéthűtők, vitrinek, de még sokkfagyasztók is szerepelnek a kínálatban. Ha a bárpultban történő munka megkönnyítéséhez keresünk gépeket, akkor sem fogunk csalódni, mert kávégépet, shakert, citrusprést, jégkészítőt és hidegital adagolót is találunk a választékban. Végül, de nem utolsósorban a sütéshez-főzéshez pizzakemence, lapsütő, lángossütő, kontakt grill, mikró is színesíti a választékot, de az is jó helyen jár, aki pizzakemencék, vagy grillcsirke-sütők iránt érdeklődik.

A konyhában nemcsak az ételek elkészítése, hanem a tisztaság is rendkívül fontos. Ezen a területen is teljesen kielégítő a kínálat. Mosogatógépek, tányérmosók, kosarak, kézmosók és vegyszerek állnak rendelkezésre, melyek segítségéve könnyedén takarítható és tisztán tartható bármely konyha.

A fentiekből is látszik, hogy mennyire széles az rdealer.hu-n forgalmazott termékek köre. Legyen az hűtő, citrusprés, serpenyő, kontakt grill,, italhűtő, mosogatógép, itt biztosan megtaláljuk a megfelelőt. A honlapon sok információt megtalálhatunk a gépekről, képekkel illusztrálva. Van adat a termékek gyártójáról, teljesítményéről, méretéről és állapotáról is. Ugyanis új, és használt berendezések is megtalálhatók a kínálatban. Mindenre van garancia, az új termékekre egy év, a használtakra pedig három hónap. Ha valaki pályázati finanszírozással szeretne vásárolni, annak sincs semmi akadálya, sőt az rdealer munkatársaitól segítséget is kaphat ebben. A pályázati anyagot úgy fognak segíteni összeállítani, hogy az minden tartalmi és formai követelménynek megfeleljen. Mindenképpen megéri itt vásárolni annak, aki konyhát szeretne berendezni, felszerelni, vagy új gépet beszerezni, mert korrekt árakon juthat minőségi gépekhez, olyanokhoz melyek sokáig szolgálják majd gasztronómiai vállakozását.