Masszázs a hotelen kívül is

Hotelbe megyünk, ha munka miatt konferenciára utazunk, hotelben szállunk meg, ha nyaralni megyünk a családdal, és hotelben szállunk meg akkor is, ha hirtelen csőtörés miatt nem tudunk otthon aludni.

A hotelek varázslatos helyek. Rengeteg finom étel, kényelmes szobák és matracok, medencék, hatalmas folyosók, hangulatos arborétum. Ez csupán néhány dolog azok közül, amikkel találkozhatunk a nyaralásunk során. A csodálatos programokról még nem is beszéltünk. Vannak családi kirándulások, reggeli torna, városnézések, hangulatos tanfolyamok, és persze ismerkedős estek is a vendégeknek. Ismerkedni mindig jó, különösen az ország különböző pontjairól emberekkel. Egy nyaralás során annyi embert ismerhetünk meg, míg más egy egész életen át.

Nem hagyható ki az sem, hogy a hotelekben mindig van masszázs, de ez nem kell, hogy a hotelek privilégiuma legyen. A Karma thai masszázs szalonban például párosmasszázs is van, ezeket a következő oldalon találjátok: karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs. A karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs (azaz a páros masszázson kívül) természetesen más szolgáltatások is vannak.

Elérhető a masszázsok között tradicionális thai masszázs, talpmasszázs, hátmasszázs, fejmasszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs, olajos testmasszázs, meleg olajos testmasszázs, olajos hátmasszázs, kókuszolajos testmasszázs, herbál masszázs és persze az előbb említett páros masszázs.

A cégnek kettő szalonja is van Budapesten. Az egyik a Síp utcában van, a másik pedig a Király utcában található. Ennek az az előnye, hogy mindenki a hozzá legközelebb eső szalonban veheti igénybe a szolgáltatásokat. Időpontot foglalni a honlapon megadott telefonszámon, vagy az “IDŐPONTOT FOGLALOK” feliratra kattintva lehet. A koronavírusra való tekintettel a bejáratnál lehet kezet fertőtleníteni, a masszőrök pedig mindig maszkot viselnek miközben dolgoznak, és minden egyes masszázs után fertőtlenítik az adott helyiséget. Ha a főoldalon megadod az e-mail címedet és a keresztnevedet, akkor lehetőséged van kaparni egy sorsjegyet.

Ha valaki elsőre nem találja meg a szalonokat, akkor tájékozódhat a honlapon elhelyezett térképekről. Ezek segítségével könnyen beazonosítható mind a kettő masszázsszalon. A külföldiek érdekében a honlap angolul is elérhető, és természetesen az árakat is feltüntették a munkatársak. Van lehetőség ajándékutalvány vásárlásra is, ha valakinek igénye van rá, és persze kedvezményes masszázsbérletek is vannak a kínálatban. 3 főtől csoportos kedvezményt is igénybe lehet venni.