Nyitottam egy szállodát, így én is mindig pihenek!

A stresszmentesség elengedhetetlen része az egészséges életmódnak, ezért törekednünk kell arra, hogy a lehető legtöbb időt szenteljük az olyan dolgoknak, amelyek boldoggá tesznek bennünket. Pihenjünk annyit, amennyire szükségünk van, és bátran válasszunk olyan kikapcsolódási módot, és munkát is, ami számunkra testhezállóbb. Ne féljünk pénzt költeni olyan dologra, amit igazán megérdemlünk, és fektessünk bátran pénzt olyan célokba, amik biztosan az örömünket fogják szolgálni.

Nekem például mindig is nagy álmom volt, hogy egyszer majd egy kisebb szállodát nyissak. Sok időbe, rengeteg energiába, és befektetésbe telt, de elértem, és most már nem csak magamnak okozok ezzel örömet, hanem sok más embernek is kikapcsolódásához is hozzájárulhatok. Akik hozzánk jönnek, mind kipihenten távoznak, és magas számban akadnak visszatérő vendégeink is. Nagyon hálás vagyok azért, hogy egy olyan helyet üzemeltethetek, ahol ennyi ember érzi jól magát.
Ráadásul igen környezetkímélő megoldásokat alkalmaztunk a felújítás során, így a megújuló energiaforrások miatt nem csak, hogy környezetbarát minden, és költséghatékony; az energetikai tanúsítványunk is kiváló minősítésű. Ezeknek a megoldásoknak hála különlegességként is tekintenek ránk a vendégek, vannak, akik kifejezetten ezért jönnek hozzánk.
A szálloda megvételéhez, átalakításához és csinosítgatásához is tőkére volt szükségem, amit a saját tulajdonomban álló ingatlanok eladásából származó profitból, és más, nagyobb vagyonnal rendelkező emberek társulásának segítségével értem el. Az ingatlanokhoz kötelező energetikai tanúsítványt készíttettem, amire 2009 január 1.-től rendelet kötelezett. Eszerint minden új építésű és közhasználatú épületről beleértve az állami és az önkormányzati lakásokat is, kötelező egy ilyen tanúsítvány kiállítása. Egy energetikai tanúsítvány 10 évig érvényes, és az www.e-tanusitas.eu csapata 24 órán belül, sürgősségi felár nélkül készítette el számomra. Azért is ajánlom őket, mert igen rugalmas a munkavégzésük, és akár hétvégén vagy késő esti órákban is elérhetőek; kérne nyugodtan ingyenes visszahívásukat bármely hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, így a rendelésfelvétel miatti telefonhívás költségeitől is mentesek lehetünk, ha akarjuk. A tanúsítvány kézbesítése is választható. Az elkészült dokumentumot a megrendelő kérheti elektronikusan, e-mailben vagy futárszolgálattal, amit otthonunkba, vagy munkahelyünkre is kérhetünk teljesen díjmentesen.Az energetikai tanúsítvány díjáról minden esetben számlát adnak,, ezzel csökkentheti az eladott ingatlan után fizetendő SZJA nagyságát. Összeszokott, szakképzett mérnök csapatuk biztosítja a színvonalas és szervezett munkát, amire 100% elégedettségi garanciát vállalnak: ha valaki nem azt kapja, amit szeretett volna, akkor bátran jelezheti, és ők minden szó nélkül visszatérítjük a tanúsítvány díját és barátokként válnak el. Jelentős mennyiségű referenciával rendelkeznek lakások, társasházak, családi házak, irodaházak, csarnokok tanúsítása terén. A tanúsítás menete elég egyszerű, és gyors lefolyású. A megrendelést követően azonnal továbbítják a megrendelő adatait, tehát nevét, telefonszámát, településének nevét egy területileg illetékes mérnök kolléga felé, aki egy időpont egyeztetés után elvégzi az ingatlan helyszíni felmérését. A felmért adatokat aztán az ecoteamnek küldik tovább, akik pedig ez alapján kiszámolják, és kiállítják az energetikai tanúsítványt a rendelet alapján, ami 12 kategóriát határoz meg (AA++-tól JJ-ig). A “CC” kategória jelenti a követelményeknek megfelelő szintet
Igazán megéri most mellettük dönteni, amennyiben energetikai tanúsítványra van szükségünk, mert ráadásul most nyereményjátékuk is van, minden héten szerdán kisorsolnak 2 db Cinema City Ajándékjegyet, amely az ország bármelyik Cinema City mozijában beváltható, 2D-s filmvetítésre, a hét bármely napján. Ajánlatkérést, és bővebb információt a www.e-tanusitas.eu oldalon olvashat minden érdeklődő.