Olyan fontos egy bőrönd minősége, mint egy webáruház tárhely bérlése!

Imádok utazni, a szép helyek megszállottja vagyok, ez a szenvedély pedig visszanyúlik egészen a gyermekkoromig, mert a szüleimmel szerencsére nagyon sok helyre utaztunk el együtt. Ebből kifolyólag már kiskoromban eldöntöttem, hogy ha felnőtt leszek, akkor mindenképpen az utazással szeretnék foglalkozni a munkám kapcsán is, szóba jött nálam az idegenvezetés, de még a légi kísérő lehetősége is. Az egyetemen aztán turizmus és vendéglátás szakon diplomáztam, ám azonban úgy adódott, hogy rátaláltam a bennem lévő üzletasszony hajlamra, és végül a kereskedelemben helyezkedtem el. De nem nagyon tértem el az eredeti elgondolásomtól: jó minőségű és márkás bőröndök eladásával foglalkozom.

Persze jogos a feltevés, hogy az utazás során nem feltétlenül a bőrönd típusa, mérete vagy márkája az elsődleges fontosságú. Én azonban azt vallom, hogy a maximális nyugalom és pihenés érdekében igenis lényeges kérdés a bőrönd helyen megválasztása. Én például csak úgy tudok kikapcsolódni és pihenni, ha:

  • jó szálláson vagyok
  • elegendő pénz van nálam
  • és megbízható kvalitású, masszív bőrönd van nálam.

Tehát a pihenés kulcsa egyrészt szerintem az, hogy a ruháink, az értékeink egy könnyen szállítható, ütésálló, zárral rendelkező bőröndben vannak.

Elég régóta vagyok már a szakmában, és egy rokonom tanácsára elkezdtem fontolgatni annak az ötletét, hogy betörök az online piacra is, azaz elkezdem értékesíteni a bőröndöket egy web áruházban. Egy informatikus jó barátom azonban, aki jártas ebben a témában, felvonta a figyelmemet arra, hogy egy online bolt üzemeltetéséhez szükségem lesz webtárhely bérlésre, így azt tanácsolta, hogy ennek mielőbb nézzek utána. Mivel korábban sosem foglalkoztam ilyesmivel, kicsit tanácstalan voltam, de szerencsére segített és ajánlott egy szolgáltatást. SMS-ben elküldte nekem, hogy: SSD tárhely bérlés, tárhelycsomagok – RackForest, én pedig amint gép közelbe kerültem, kerestem is fel az ajánlott oldalt. Az informatikus barátom azt is hozzátette, hogy teljesen reális, megfizethető árakon dolgozik ez a cég, ráadásul teljesen megbízható. Az országon belül jelen vannak a három legjobb helyszínen, ráadásul van, ahol alapból az áramot két trafón kapják. András azt is elmondta, hogy ez a szolgáltatás dolgozott már világméretű vállalatoknál, globális multinacionális cégek a beszállítóik, mindemellett a munkatársak több tízéves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek. A szolgáltatás már a bemutatkozó résznél minden fontos információt leírt a saját működéséről, ezt a részletes tájékoztatást pedig kellőképpen szimpatikusnak találtam. Ezután ráklikkeltem a Szolgáltatások menüponton belül a Tárhely bérlésre és már kezdett is kirajzolódni, hogy nekem mit is kell választanom az online boltom kapcsán. Nagyon részletesen és precízen felvázolják az oldalon, hogy milyen szolgáltatásért milyen időközönként pontosan mennyit kell fizetni. Teljesen megdöbbenve tapasztaltam, hogy az elképzelésemtől eltérően milyen árak tárultak a szemem elá! A barátomnak teljesen igaza volt: abszolút korrekt és megfizethető árakon van a különböző méretű tárhelyek bérlése. Szerencsére laikusként is gördülékenyen tudtam tájékozódni a tárhely csomagok választékát illetően, hiszen minden érthetően van megfogalmazva. Végül (nem is olyan sok idő után) arra jutottam, hogy az SSD Four, négy gigabájtos tárhelyet fogom kibérelni, mégpedig azért mert induló webshopoknak, illetve kisvállalatoknak ajánlják ezt a cég dolgozói, vagy esetleg olyanoknak, akik néhány egyszerűbb bemutatkozó oldallal rendelkeznek.

A tárhely kibérlése óta eltelt már néhány hónap, a webshop-ommal pedig minden a legnagyobb rendben. Semmi kivetnivaló nincs ennek a szolgáltatásnak a munkájában, már többször megköszöntem az informatikus barátomnak, hogy őket ajánlotta.