Pihenés közben ne feledkezzünk meg ízületeink egészségéről sem!

Harcos éven vagyok túl: talán nem túlzás azt mondanom, hogy az eddigi egyik legnehezebb munkaévemet tudom magam mögött. Szinte emberfeletti a hajtás, főleg így az év végéhez közeledve: szinte mindenki igyekszik még utoljára megtolni a munkát, hogy az összes hiányzó célkitűzést elérjük, és a olyan összeget kapjunk majd a bónuszkifizetéssel, amellyel elégedettek lehetünk. Szinte minden kollégámon azt látom, a végkimerülésig feszíti magát, és mindenki nagyon várja már a karácsonyt és az új évet, hogy egy kicsit kiszabadulhassunk a munka mókuskerekéből és kiengedhessünk egy kicsit a családjaink körében.

Én a magam részéről nagyon elfáradtam idén, és egyelőre nem tudom átérezni a karácsony örömét: az elmúlt hetek erőn felüli teljesítést jelentettek, éjt nappallá téve dolgoztam, és azt hiszem, az utolsó tartalék energiáimat vetettem be, hogy minden jól alakuljon az év végével. Lelassításra, befelé fordulásra, évértékelésre, és egyáltalán: az ünnepre való felkészülésre esélyem sem volt.

Épp ezért nagyon jól esik a családomtól, hogy egy wellness hétvégével leptek meg karácsonyra – mit ne mondjak, nagyon is rám fért a pihenés! És csak most, hogy megálltam a munkában egy kicsit, döbbentem rá, milyen hihetetlenül nagyon elhanyagoltam magam, és mennyire igényelné a testem a törődést.

Korábban jóval aktívabban sportoltam, rengeteget futottam, de futóversenyekre még most is van, hogy benevezünk a kollégákkal. Ezért pontosan tudom, milyen fontos a test és az izmok megfelelő karbantartása – és nem csak az izmoké, de az ízületeké is. Egészséges kötőszövetek, ízületek nélkül nincs rugalmas mozgás sem, ezért nagyon odafigyelek rá, hogy ilyen módon is törődjek a testemmel.

Az én módszerem egyértelmű: Superwell Flexiwell! Mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége lehet, elsősorban nagy dózisban C-vitamint, mangánt, és rezet. A C-vitamin jótékony hatását szinte mindenki ismeri, amivel én kiegészíteném a már tudott információkat, hogy védelmet nyújt a stressz ellen, illetve elősegíti a kollagénképződést, ezáltal a védi és erősebbé teszi porcokat, a csontokat, az eret, és a bőrt is. A mangán fontos eleme a kötőszövet képződésnek, erősíti a csontozatot, a réz pedig szintén áldásos hatással bír a kötőszövetek regenerálódására. Úgyhogy igen, én ma már napi szinten beépítettem a készítményt az étkezésembe, és nem bántam meg! Sőt, úgy érzem, jelenlegi, leharcolt lelki állapotom a testem egészségére is bőven kihatással van, így ilyenkor még fontosabb a megelőzés és minél alaposabb védelem.

Superwell Flexiwell

Én naponta 2×2 kapszulát szedek a Superwell Flexiwell Forte készítményből – persze a fogyasztás mindig bő folyadékkal javasolt (én például egy bögre meleg teával szoktam bevenni). Én online szoktam vásárolni, 100 db-os kiszerelésben árulják, így több, mint egy hónapra elegendő mennyiséget tudunk magunkhoz venni egy doboz megvásárlásával. Természetesen ahogyan semmilyen más csodapirula, így ez sem válthatja ki a megfelelő diétát, a változatos étrendet, és a sok mozgást, de mindenképpen hasznos útitársa az embernek az egészséges életmód kialakításában.

Ha ti is a megfelelő étrend kiegészítő tablettát keresnétek, azt hiszem, a Superwell Felxiwell Forte egy olyan készítmény, amit nyugodtan kipróbálhattok. Most viszont elköszönök – vár a jól megérdemelt termálfürdő, és utána egy kiadós masszázs! Kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánok mindenkinek!