Póló készítő ismeretség is lehet hazahozott szuvenír

A pihenés mindenkinek jár, aki dolgozik, én ezt az elvet vallom. És nem csak annyiban, hogy van hétvége, meg néhány nemzeti ünnep, hiszen egy-két nappal még közel sem lehet a hajtást rendesen kipihenni. Sajnos volt már olyan munkahelyem, ahol a főnök ezt másként gondolta, és nem, hogy szabadságra nem mehettem, de még a szombatjaim nagy részén is dolgoztam, azonban ez mostanra már csak egy múló lidérces álom. Azóta igyekszem néha-néha elmenni valahová kikapcsolódni, mert a folyamatos gürcölésben nagyon hamar ki lehet égni. Ez elveimet igyekszem általában az öltözködésemen is megjeleníteni valahogy, Ezért van egy csomó vicces feliratos pólóm, azonban az olyan póló készítő, aki valóban igényesen és jó áron gyártja le az ötleteimet, igazi kincsnek számít.

Szeretek kirándulásokra menni pihenésképpen a barátaimmal. Ilyenkor akár több napot is eltöltünk egy-egy tájegységen, és igyekszünk mindent megnézni, amit csak lehet. A szállásunk is általában egy helyen van, bár fordult már elő kivétel. A lényeg, hogy az egyik barátunk a legutóbbira elhozta az új barátnőjét is, aki nagyon rendesnek és jófejnek bizonyult, szinte már az első nap teljesen beilleszkedett. Az én szempontomból azért volt ez kiemelten érdekes, mert egy nagyon jó, szellemes egyedi póló is volt a ruhái között, ami rögtön szemet szúrt nekem. Meg is kérdeztem tőle, hogy melyik póló készítő műve, és ő kedvesen és segítőkészen beavatott, hogy a lolmarkt.hu oldalról rendelte, és megnyugtatott, hogy nagyon jó minőségben és hamar dolgoznak.

Nekem több se kellett, mivel említettem, hogy a jó póló készítő igazi kincsnek számít, így le is csaptam a lehetőségre. A kirándulásból hazaérve alaposan átnéztem az oldalt, és valóban ígéretes, azt hiszem, megvan a következő beszerzési forrásom. Ha beválik, akkor hosszú időre lehorgonyzok náluk, mert a megbízható póló készítő ritka, mint a fehér holló!