Probléma pikk-pakk elhárítva

Kiruccantunk a városból hétvégén a családdal egy kis pihenésre. Nagy szükségem volt már erre, a családom pedig mindig nagyon boldog, ha elviszem őket valahová. Kinéztem nekik egy barátságos kis hotelt az erdő közepén. Sok programot terveztem a pihenés mellett. Mi inkább az aktív pihenők közé tartozunk. A tervben van a fiammal egy kis vadászat, természetesen szervezett módon csoportosan. Addig a csajok tudnak wellnesselni vagy gombát szedni. Egy közös pecatúrát is kinéztem, de erre lehet szintén csak a fiammal kettesben fogunk menni. A lányok addig tudnak főzni vagy kirándulni mert van nem messze a hoteltől egy kilátó.

Út közben felvázoltam a családnak a terveimet és hála az égnek mindenki hasonlóan lelkes volt, mint én. Így, amint odaértünk, lepakoltunk gyorsan és el is indultunk fiammal vadászni. Nem telt el sok idő, amikor csörgött a telefonom. Feleségem hívott, hogy van egy kis baj a hotelban. Valami nincs rendben a gázkészülékkel a szobában, mert nagyon fáznak. Mondtam, hogy a recepciót értesítsék. Meg is tették. A hotel dolgozói gondolkodás nélkül hívták a Víz-, gáz-, fűtésszerelést. Ők a gázszerelést azonnal meg tudják majd oldani, így nyugtatták meg feleségemet.

Mire visszaértünk fiammal, már minden a legnagyobb rendben volt. Elmesélték, hogy nem telt bele egy órába, és már ki is értek a szerelők. Kiderült, hogy egyébként 0-24 órás a szolgálatuk, bármikor egy órán belül kiszállnak a probléma helyszínére. A meghibásodást hipp-hopp orvosolni tudták, felmérték a problémát a profi szakemberek. Megállapították, hogy éppen ideje az éves gázkészülék karbantartásának. Feleségem újságolta, hogy mennyire alaposan végezték a szerelők a munkát, hatékonyan dolgoztak és még kedvesek is voltak. Állítottak ki számlát a hotelnak, szintén nagyon rugalmasan.

Utána jártam ennek a cégnek és rendkívül sok biztató információt tudtam meg. Bármilyen típusú víz-, gáz-, vagy fűtésszerelésről, karbantartásról vagy csak ellenőrzésről is legyen szó, nekik mindenre meg van a megfelelő, profi hozzáértő szakemberük. Legyen szó gázbojler szerelésről, átfolyós gáz vízmelegítőről, kazán cseréről vagy karbantartásról, kondenzációs kazánról, konvektor vagy gázkonvektor szerelésről, vagy akár gáztűzhely szerelésről, ők valóban meg tudnak oldani mindent. Ami számomra meglepő és kellemes csalódás volt, hogy nem kell kiszállási díjat fizetni a kár elszenvedőjének.

Ami még szintén fantasztikus, hogy legyen szó családi házról, lakásról, társasházról, panelról, ipari létesítményről, bármiről, ők nem válogatnak, minden problémát meg tudnak oldani. Azt is megtudtam, hogy vállalnak garanciát munkájukra, amely lehet akár 5 vagy még több év is, munkától függően. Ha bármi meghibásodik, amit ez a cég végzett, akkor minden gondolkodás nélkül csak hívni kell őket, és mennek is, hogy sürgősen orvosolják a felmerülő problémát. Nekem kifejezetten megbízhatónak tűnik ez a cég.

Amennyiben nekünk otthon a gázszerelés azonnal szükségessé válik, őket fogom hívni, ebben mostanra biztos vagyok. A cég, mint kiderült több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, amely remek referencia. A szakemberek több éven át tanulják ezeket a szakmákat, így biztosak lehetünk abban, hogy profik és hozzáértők egytől egyig. Megnéztem a honlapjukat is, ami rendkívül egyszerű és letisztult. Azonnal szimpatikus lett a cég. El is mentettem a telefonszámot, hogy ha bármilyen sürgősen megoldandó ilyen jellegű problémám adódik, már tudjak is szólni nekik.