Wellness hotelbe szép pénztárcával illik menni

Miután egy nagyon stresszes és megterhelő időszakon voltunk túl a barátnőmmel, eldöntöttük, hogy foglalunk egy wellness hétvégét az egyik jónevű hotelban, hiszen már nagyon megérdemeltük. Sikeresen ki is választottuk a helyet, és lefoglaltuk. Mivel egy utolsó pillanatban megszervezett nyaralásról volt szó, elég hamar el kellett kezdeni bepakolni. Próbáltam csinosabb ruhákat összeválogatni, hiszen mégis egy több csillagos hotelről volt szó. Viszont volt egy dolog, ami nagyon zavart már egy ideje, ez pedig a rongyos pénztárcám volt. Mindig halogattam, hogy vásároljak egy újat, de azt hiszem, eljött az ideje a beruházásnak. Hiszen, hogy néz az ki, hogy a recepción előveszek fizetni egy olyan pénztárcát, ami esik darabokra. Korábban már vásároltam az annataska.hu – ról, és láttam, hogy rengeteg női pénztárca kapható ott, így kézenfekvő volt, hogy újra ellátogassak oda.

Nekem az Anekke női pénztárcák tetszettek a legjobban, mert stílusukban azok passzolnak hozzám a legjobban. Egyszerre elegánsak és bohókásak, pont, mint én. Ugyan nem mondom, hogy ezek a lehető legolcsóbb pénztárcák, de a minőséget meg kell fizetni. Én különben is úgy vagyok vele, hogy inkább egyszer kifizetek egy termékért egy kicsit több pénzt, és aztán azt használom jó sokáig, mint hogy rendszeres időközönként újat kelljen vennem. Ráadásul a pénztárca szintetikus bőrből van, ami szintén egy fontos szempont nekem, hiszen az állatvédelmet mindig is szívügyemnek tekintettem.

A webshop ára a pénztárcának 16 990 Ft volt, de láttam a vásárlás menüpont alatt, hogy ha az ember regisztrál, akkor kedvezményesen tud hozzájutni akár a női pénztárcákhoz is. Abban az esetben, ha regisztrálok az annataska.hu – n lévő hűségprogramra, 850 Ft – nak megfelelő mennyiségű pontot fognak jóváírni a számlámra. Én úgy voltam vele, hogy ez is számít, a pénzt ott kell megfogni, ahol tudjuk. Ha szeretnénk erről többet megtudni, akkor nincs más dolgunk, mint rákattintani az annataska.hu – n a Hűségprogram menüpontra, és ott mindent megtalálunk részletesen leírva. Innen tudtam meg, hogy a hűségpontok csak a rendelés leadása után fognak jóváíródni, illetve, hogy a kapott pontokat nem szükséges egyből beváltani, hanem van lehetőségünk gyűjteni őket, így több kedvezményhez juthatunk egy későbbi vásárlás során. Arra azonban oda kell figyelni, hogy ezt nem lehet a végtelenségig húzni, mert a pontok csak a vásárlástól számított 180 napon belül használhatók fel. Ha kicsúszunk ebből az időből, a pontok sajnos törlődni fognak. Arra is oda kell figyelni, hogy a rendelés leadásakor kell beváltani a pontokat, utólag már nincsen rá lehetőség. Azt is fontos tudni, hogy a pontokat kizárólag termékvásárlásra lehet felhasználni, postaköltség kiváltására például nem. Nekem ez egyértelmű volt, de jó, ha le van írva, mert ezek szerint mégsem mindenkinek az a dolog.

Az oldal alján fel vannak tüntetve a fizetési módok is, nekem külön tetszett, hogy van lehetőség a bankkártyás fizetés mellett a Google Pay-en, illetve az Apple Pay-en keresztül vásárolni. Látszik, hogy az annataska.hu halad a korral. Szerencsére a csomag megérkezése után is pont annyira tetszett a kiválasztott pénztárca, mint a webshopban. Nagyon jó minőségű és szép is, így a hotelban a fizetés során aztán nem kellett semmi miatt szégyenkeznem. Sőt, a recepciós hölgy meg is jegyezte, hogy milyen szép kis női pénztárcám van, és kérdezte, hogy honnan van. Én pedig meleg szívvel ajánlottam neki az annataska.hu weboldalát.